ΟΡΑΜΑ

Στη Φυρκο φιλοδοξούμε να διατηρήσουμε επάξια την κορυφαία θέση που έχουμε εδραιώσει στον Ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό με όπλα την συνέπεια, την αφοσίωση στο έργο μας αλλά και την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μαζί με τους συνεργάτες μας, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε επάξια σε όλους τους τομείς της Κτηνοπτηνοτροφίας μέσα από συνεχή έρευνα και επιστημονικές πρακτικές. Με την πολύχρονη συνεργασία αξιόλογων και αναγνωρισμένων συνεργατών σχεδιάζουμε, μελετούμε, παράγουμε κ' ελέγχουμε τα διαπιστευμένα προϊόντα, ώστε να διασφαλίσουμε το στόχο, το σκοπό και το όραμα μας. 

ΑΞΙΕΣ

  • Ήθος: Ύστερα από σχεδόν 40 χρόνια λειτουργίας η εταιρία έχει καταφέρει να συνάψει άριστες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με συνεργάτες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.
  • Ποιότητα: Ένα από τα κυριότερα μελήματα της εταιρίας είναι η διασφάλιση της ποιότητας των πρώτων υλών αλλά και των τελικών παραγόμενων προϊόντων της.
  • Προσαρμογή: Η συνεχής ανάπτυξη των απαιτήσεων της εγχώριας αγοράς δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να προσαρμόζεται στις ανάγκες αυτές με την διασφάλιση και την επίδειξη πιστοποιήσεων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.
  • Αθλητισμός: Η Φύρκο ΑΒΕΕ σεβόμενη την αξία του αθλητισμού, στηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις αλλά και ομάδες με σκοπό την ανάδειξη του "ευ αγωνίζεσθε"